utorok 10. júna 2008

Práca na doma

Jedným z ďalších spôsobov ako prísť k peniazom, ako zbohatnúť, ako sa stať milionárom je práca. Áno ja viem, mnoho ľudí považuje prácu len za nutné zlo, niečo čo potrebujú k tomu aby prežili.

Ja tu ale teraz nehovorím o práci kde ráno prídete, odrobíte si svoje a poobede alebo večer sa vraciate domov a na výplatu dostanete minimum.

Ja hovorím o práci na doma, o práci, ktorú môžete robiť kdekoľvek, kde je pripojenie na Internet. Správne je tu reč o online biznise.

Mnoho ľudí vo svete začalo pracovať online aby si mohli organizovať svoj čas ako im to vyhovuje a aby získali finančnú slobodu a nezávislosť.

Je mnoho online biznisov, no na začiatok, si myslím, že je najlepšie začať s takým, ktorý nevyžaduje žiadne počiatočné investície.

No a na to je dobrý tzv. affiliate program, čiže stanete sa spolupracovníkom pre nejakú veľkú spoločnosť. Funguje to podobne ako klasický obchodný zástupca, len s tým rozdielom, že nemusíte nikde behať a zháňať klientov, jednoducho ich zoženiete doma - cez internet. Celý svet je vašim potencionálnym klientom.

Ďalej je dôležité vybrať si program, ktorý ponúka taký produkt o ktorý je veľký záujem. O to ľahšie sa vám budú zháňať zákazníci.

Tretia nemenej dôležitá vec je aby klienti používali produkt pravidelne každý mesiac. Prečo? Pretože pri takýchto produktoch, keďraz získate klienta tak za neho dostávate provízie pravidelne každý mesiac pokiaľ používa váš produkt.
Toto je neskutočná výhoda, pretože za vašu raz vykonanú prácu (nájdenie klienta) dostávate províziu - peniaze niekoľko mesiacov, ba aj rokov!
Potom, keď si vybudujete silnú klientskú bázu, tak si môžete zobrať pár týždňov, mesiacov, ba aj rokov voľno a Váš príjem Vám pôjde ďalej!

Toto je podstata toho o čo by sme sa mali usilovať všetci. A to je finančná sloboda. To znamená, že máte pasívne príjmy. Nemusíte pracovať a Váš pravidelný príjem stále prichádza. Tak môžete svoj život zasvätiť niečomu inému.

No a štvrtá podmienka pre správny affiliate program je to aby bol viacúrovňový.
To znamená, že ak sa niektorý Váš klient rozhodne že sa tiež stane spolupracovníkom a zarobí si, aby ste získali províziu aj z jeho odvedenej práce.
Je to spravodlivé, pretože ste pre spoločnosť našli ďalšieho spolupracovníka, ktorý im vytvorí ďalší obrat a bez Vás by ho firma nemala tak ľahko.
No a tomuto sa hovorí pákový efekt. Toto naštartuje, urýchli a vystrelí Vaše príjmy do závratnej výšky. Toto Vám umožní zarábať aj keď spíte, takisto ako aj to keď máte klientov, ktorí využívajú Váš produkt každý mesiac.

Toto všetko by mal mať správny affiliate program. Len takýto program Vám umožní zbohatnúť niekoľkonásobne rýchlejšie než Vaša klasická práca alebo než program ktorý tieto podmienky nespľňa.

Pýtate sa kde máte taký program - takú prácu na doma hľadať?
Tu je jeden horúci tip!

Produkt E-lottery :

Pozrime sa ako spĺňa naše podmienky:

Je žiadaný? Áno. E-lottery je špeciálny syndikátny systém pre dve najväčšie a najbohatšie európske lotérie: Euro Millions a UK National Lottery.
Jackpoty sa v nich pohybujú v miliónoch Euro alebo Libier a dosahujú výšok až cez 100 miliónov Euro! Milióny ľudí každý týždeň si kupuje ich tikety.
Tento systém zvyšuje šance na výhru až o niekoľko stoviek percent, takže je oň záujem.

Profitujete každý mesiac? Áno. Zaregistrovaný hráč Vám generuje príjem každý mesiac kým je aktívny. Cena za tikety sa mu strháva z jeho karty každý mesiac až kým nezruší členstvo. Hráči zostávajú aktívni aj niekoľko rokov.

Je tento systém viacúrovňový? Áno.
Za hráčov ktorých získate dostávate mesačne 20% z ceny nimi nakúpených tiketov. Mesačne hráč minie 20 libier ak hrá jednu ale 40 libier ak hrá dve lotérie. Takže za jedného hráča dostávate mesačne 4 alebo 8 libier.
Ak sa váš hráč stane spolupracovníkom ako vy, tak máte 5% z jeho obratu. A toto platí až do 7 úrovne.

Na to aby ste sa stali spolupracovníkom a zarábali si na živobytie doma nepotrebujete žiadny kapitál. Zaplatíte iba malý registračný poplatok 9 libier. Nič viac.

Viac informácií o tejto práci na doma nájdete tu.