piatok 18. februára 2011

40% výnos mesačne

Ak si myslíte, že tu ide o ďalší BMG Invest a jemu podobné firmy sľubujúce veľké výnosy a rýchle zisky tak sa mýlite.

40% mesačne je pre niektorých ľudí úplne normálna a prirodzená vec, ktorá sa opakuje mesiac za mesiacom.

Neveríte? A dobre robíte...aj keď!

Áno, nejedná sa tu o klasické investovanie do akcií, zlata, nehnuteľností či podielových fondov.
Ja tu hovorím o pravidelnom 40% zisku z hrania kariet, konkrétne Texas Holdem pokru.

Teraz si asi vravíte...Ja som to vedel, že to bude nejaká "haluz". Ako môžem zarábať na hazarde? Ak teraz chcete prestať čítať, vydržte ešte minútku...Veci nie sú vždy také ako sa javia.

1. Texas Holdem Poker nie je hazard. Táto hra je 80% o skúsenostiach a 20% o šťastí. Veď vidíte väčšinu súperových kariet!
2. Aby ste zarábali 40% mesačne, nemusíte vyhrávať. Stačí ak si udržíte svoj hrací kapitál, to znamená ak na začiatku mesiaca budete mať vyhradené na hranie €100 a na konci mesiaca budete stále na €100ke, tak ste v pohode...percentá Vám bežia!

Ak ste sa v tom teraz už úplne stratili, tak Vám to jednoducho vysvetlím:

Pokrové herne musia z niečoho žiť a tak si berú 5% poplatok z každej hry. Keby ste hrali doma dvaja a každý vsadíte po 10 eur tak v pote (banku) máte €20. Keď vyhráte dostanete celých €20. V herni však získate len €19. Poplatok 5% (v tomto prípade 1euro) si nechá herňa.

Našťastie existuje medzi herňami konkurencia a tak niektoré herne prišli s možnosť rakeback – to znamená že vracajú hráčom časť z týchto poplatkov naspäť.

Pre mnohých profesionálnych hráčov pokru tvorí rakeback AŽ 50% Z ICH CELKOVÝCH PRÍJMOV. Pre slabších hráčov to znamená, že aj keď budú po mesiaci hrania na nule(rozumej: nič nevyhrali ani neprehrali), rakeback z nich urobí ziskových hráčov a bude tvoriť 100% príjmov.
Rakeback sa vypláca na Váš hráčsky účet každý týždeň.

A sme späť pri našich 40% mesačne. Uvediem malý príklad:

Príklad:
Hráte NL $0.10/$0.25 (malá stávka je 10centov a veľká stávka je 25centov)
Hráte 4 stoly naraz / 3 hodiny denne
Rakeback 40%
Váš zisk: $547 / mesiac

Tento príklad berie v úvahu hranie na tzv. mikrollimitoch. Vidíte, že stávky na každú hru sú maličké, v centoch. Dalo by sa povedať, že hráte o "piškôrky". K takému mikrolimit stolu si môžete sadnúť s 10 dolármi a hráte. Odporúča sa mať na hranie vyhradené (bankroll) 20-30 násobok sumy s ktorou sadáte ku stolu...čiže ak si na poker vyhradíte povedzme $300, tak môžete na rakebacku slušne zarábať.

Samozrejme ak postúpite na vyššie limity, vaše stávky budú vyššie, ale aj Váš zisk z rakebacku bude tým pádom vyšší.

Hrajte v herni Minted Poker a získajte 100% bonus
na Váš prvý vklad do výšky $400 + 40% rakeback!

pondelok 14. februára 2011

Najbohatší číňan zbohatol na prasačích črevách

Nejmajetnější Číňan Li Li nedá na ošípané dopustiť, priviedla ho totiž k miliardám. Presnejšie teda ich čreva. Ak totiž premenil túto lacnú a odpadové surovinu vo farmaceutický poklad. Z čriev ošípaných inak končiacich v kafilérii začal podnikateľ vyrábať liek na riedenie krvi - heparín.
Li Li je najbohatšou vďaka väčšinovým akciám v spoločnosti Shenzhen Hepalink Pharmaceutical Co. Cena akcií tejto spoločnosti vzrástla len tento týždeň o 27 percent a Li Li so svojou manželkou a spoločného podnikania Liem Ta-nem razom boli bohatší v prepočte asi o 159 miliónov korún.


PlaySuperEna and win up to 150 million


Do roku 1992 pracoval Li v štátnej spoločnosti na spracovanie mäsa, potom sa stal šéfom biotechnologické spoločnosti. V roku 1998 si s kolegom založil spoločnosť Hepalink a začal vyrábať heparín technológií, na ktorej vraj sám pracoval dvadsaťpäť rokov. Paradoxne prvýkrát ponúkal svoj nápad štátnym spoločnostiam, ale nikto o spolupráci záujem nemal.

piatok 11. februára 2011

Začína lunárny rok zajaca - symbolu šťastia a bohatstva

Peking - oslavami s tradičnými ohňostrojmi privítali v noci na štvrtok ľudia v Číne, Kórei alebo Vietname nový lunárny rok v znamení zajaca. Informovala o tom agentúra AFP.

Oslavovalo sa treba v Sydney alebo v Pchjongjangu, tradične najväčší ale boli slávnosti v Číne. Stovky miliónov ľudí tú vypúšťali delobuch proti zlým duchom a hasiči po celej krajine
boli celú noc v pohotovosti.

Oslavy prichádzajúceho roku zajaca potrvajú celý štvrtok. Lunárny alebo Lunisolárny nový rok začal
okrem Číny aj vo Vietname, na Kórejskom polostrove, v Japonsku av Mongolsku. Vietnam však oslavuje nový rok mačky.

Čína oslavuje lunárny nový rok už viac ako dvetisíc rokov. S každým rokom je spojené jedno zviera a Číňania veria, že ľudia, ktorí sa narodili v určitom roku, zdieľajú vlastnosti tohto zvieraťa. Zajac je symbolom šťastia a bohatstva. Je to štvrté zviera horoskopu a je úzko späté s mesiacom.

Ľudia začali nakupovať zajaca ako domácich miláčikov, na stoloch sa objavili pokrmy zo zaječího mäsa. K dostaniu je ale aj veľa ďalšieho tovaru s obrázkami zajacov alebo sa zajacov tematikou - výlety, oblečenie, alkohol i dekorácie.

Priamo s Novým rokom je potom spojených mnoho tradícií a povier. Číňania napríklad na Nový rok neplačú, pretože by potom plakali po celý rok, a ani si neumýva vlasy, pretože by spolu s vodou odtieklo aj šťastie. Rovnako tak sa na Nový rok nemá upratovať, ani by sa nemali vynášať odpadky alebo strihať nechty. Číňania však tiež cťou zásadu, že v novom roku by malo byť všetko nové, a že by sa malo začínať s čistým stolom. Vopred tak nakupujú nové oblečenie
, Nábytok a venujú sa aj zmene svojho vzhľadu.


PlaySuperEna and win up to 150 million


Na Nový rok je tiež nebezpečné vysloviť slovo "štyri", pretože v čínštine pripomína slovo pre "smrť", alebo používať nôž a nožnice, ktoré môžu šťastie zase odstrihnúť. Nie je ani dobré zaželať Číňanovi "dobré ráno", pokiaľ je ešte v spálni. Mnoho Číňanov preto radšej ľahá v obývacej izbe, pretože v spálni sa nesmie ani prezliecť.

Čínske rodiny sa na nový rok obdarúvajú, organizujú večere a navštevujú chrámy. Najčastejším darčekom, hlavne pre deti, sú peniaze
vložené do červených obálok. Bankám
tak nastávajú s koncom roka veľké problémy a niekde si ľudia musia o výber peňazí žiadať dopredu.

Oslavy príchodu nového roka v Číne trvajú deväť dní. Každý z nich má presne stanovené pravidlá. Napríklad na druhý deň pripadá starosť o psov
, Na tretí a štvrtý deň o svokru alebo svokra, šiesty deň sa navštevujú priatelia a deviaty je obetovaný Nefritovému cisárovi.